sâmbătă, 27 martie 2010

Cuvintele placute ne fac relatia mai frumoasa

Simple cuvinte precum „te rog” sau „mulţumesc” ajung să dispară treptat din limbajul unui cuplu, o dată cu trecerea timpului. Acestea fac minuni şi îmbunătăţesc relaţia, aşa că, dacă vă aflaţi într-o asemenea situaţie, luaţi măsuri încă de pe acum. Psiholog Bogdan Vlădescu , vă spune cât de importante sunt cuvintele frumoase.

Exprimaţi-vă sentimentele la fiecare ocazie
Pe măsură ce o relaţie avansează în timp, oamenii uită să mai spună cuvinte frumoase şi consideră că li se cuvine totul şi nu mai este necesară politeţea. Astfel, omitem să spunem „mulţumesc” partenerului sau partenerei, uităm că aceste cuvinte au o rezonanţă plăcută în noi. Cuplurile care nu mai folosesc aceste cuvinte simple îşi creează un „gol” în relaţia lor de comunicare. Dragostea într-un cuplu trebuie să se manifeste, pe lângă gesturi, şi în mesajele verbale pe care cei doi le folosesc între ei. Aşa cum ne încântă o poezie cu versuri calde, aşa şi în relaţia de cuplu ne place când auzim cuvinte plăcute de la cel de lângă noi. Aşadar, nu uitaţi să folosiţi cuvinte frumoase şi să vă exprimaţi sentimentele ori de câte ori aveţi ocazia, pentru că partenerul simte nevoia să audă ce simţiţi pentru el.
Sursa: Taifasuri
http://taifasuri.ro/home/cuplu/2119-cuvintele-placute-ne-fac-relatia-mai-frumoasa.html

4 comentarii:

 1. "Aşa cum ne încântă o poezie cu versuri calde..."

  Nu tuturor le plac poeziile, iar unii prefera versuri mai morbide ori cinice, nu calde.

  Ce zici de asta?

  RăspundețiȘtergere
 2. Am descoperit astazi acest blog. Sunt minunate postarile tale.
  Felicitari.
  Continua ceea ce faci.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca,
  (1) Dacă doriți ex-spate.
  (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta.
  (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
  (4) Vrei să vindeci bolile mortale
  (5) Dacă vreți un copil.
  (6) Vrei să fii bogat.
  (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna.
  (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară.
  (9) vrei o soție / soț

  RăspundețiȘtergere